Unicredit Tiriac 2013

    Comunicat din 13.11.2013
   
Informam actionarii, membrii ai asociatiei ca nu avem inca nicio informare cu privire la actiunea inregistrata pe rolul Curtii Europene a Drepturilor Omului.

In ceea ce priveste noua actiune introdusa in tara impotriva bancii, va informam ca am depus la solicitarea instantei toate taxele necesare, precum si probele pe care le invocam in sprijinul actiunii.
Actiunea noastra si probele au fost comunicate de catre instanta catre banca, de la care asteptam, tot prin instanta, sa ni se comunice Intampinarea obligatorie. Speram ca pana la intrarea instantei in vacanta de iarna sa ni se comunice si termenul de judecata.

Rugam inca o data pe cei care nu au mai luat demult legatura cu asociatia, sa o faca de indata, pentru a ne confirma dorinta de a mai lua parte la actiunile intreprinse de asociatie, in interesul membrilor.

Ec. Nicolaevici Mihail Paris
    Comunicat din 06.09.2013
   
Asociatia actionarilor minoritari la banca Unicredit Tiriac aduce la cunostinta membrilor urmatoarele evenimente petrecute in ultimile zile, in ceea ce priveste efortul asociatiei de recuperare a prejudiciului produs noua, actionarilor, de catre banca:

1.Informam membrii asociatiei ca pentru dosarul incheiat in Romania la sfarsitul anului 2012, actiune care ne-a fost respinsa in mod abuziv si nefondat , am facut plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg, solicitand analizarea incalcarilor de de drepturi care s-au petrecut pe timpul procesului si obligarea Romaniei la plata unor despagubiri considerabile .Urmeaza sa primim de la Strasbourg confirmarea inregistrarii plangerii si numarul de dosar pe care vi le vom comunica de indata.

2.Informam membrii asociatiei ca am incheiat un contract de reprezentare in instanta cu un alt cabinet de avocatura cu care speram sa colaboram mai bine si sa avem mai mult succes.Un prim rezultat al noii colaborarii il reprezinta o noua actiune pe care am deschis-o in Romania impotriva bancii Unicredit Tiriac, actiune care a fost introdusa de cateva zile.Nu avem deocamdata stabilit un termen, deoarece conform noii legislatii, trebuie sa parcurgem o procedura prealabila de mediere. Actiunea este introdusa in numele asociatiei si drept urmare avertizam membrii ca nu vor fi citati fiecare in parte, ci numai asociatia.

Pentru a va informa cu privire la mersul ambelor actiuni, rugam actionarii sa tina permanent legatura cu conducerea asoctiatiei, la telefoanele domnului Nicolaevici Mihail Paris ( 021.666.2968 sau 0720.792.100) .De asemenea, rugam pe membrii asociatiei care nu si-au actualizat dosarele in ultimul timp , respectiv nu ne-au comunicat modificari de buletin, adresa, telefoane sau nu ne-au notificat in cazul decesului titularului dreptului, sa ia legatura cu noi pentru aducere la zi a datelor.Totodata, cei care nu au trimis contributia pentru ultimile actiuni, sunt rugati sa o faca pentru a sprijini asociatia in demersurile costisitoare care sunt in curs.

Nicolaevici Mihail Paris
    Comunicat din 25.03.2013
   
Aducem la cunostinta actionarilor ca Adunarea Generala de Bilant pentru exercitiu financiar 2012 a fost convocata pentru data de 23.04.2013 incepand cu ora 9.00 la Camera de Comert si Industrie a Mun. Bucuresti, sala Al. I. Cuza, etaj 4, situata in Bucuresti, Bld. O. Goga nr. 2, sect. 3, in acelasi loc in care s-a desfasurat in ultimii 10 ani.

Pe ordinea de zi figureaza aprobarea raportului de activitate si a situatiilor financiare pentru anul 2012 ale bancii. Mentionam ca propunerea de repartizare a profitului aferent anului financiar 2012, a conducerii bancii, consta in reinvestirea integrala a acestui profit.

Facem din nou apel catre actionarii minoritari sa fie prezenti la Adunarea Generala, acesta fiind o obligatie a tuturor actionarilor, in special a celor minoritari, care nu au decat aceasta ocazie anuala pentru a se putea informa asupra situatiei bancii.

Profitam de ocazie pentru a repeta apelul catre actionarii care nu au luat demult legatura cu asociatia, de a o face de urgenta, pentru a-si reinnoii dosarele. Numai cei cu dosarele la zi vor putea participa pe viitor la actiunile asociatiei.

Ec. Nicolaevici Mihail Paris
    Comunicat din 10.01.2013
   
Informam actionarii ca pe 05.12.2012 s-a judecat la ICCJ recursul in cel de al doilea dosar cu privire la nulitatea hotararilor AGA Bancii Tiriac din 1993. Cu regret va informam ca si aceasta cerere a fost respinsa desi am insistat si am obtinut schimbarea completului de judecata desemnat initial. Aceasta dovedeste ca influenta exercitata asupra instantelor din Romania a fost generale, astfel incat, desi aveam dreptate, ni s-a refuzat o judecata corecta.

Asteptam sa primim motivarea sentintei si dupa aceea vom pregati si transmite dosarul la CEDO Strasbourg. Facem apel la membrii asociatiei sa ia legatura cu asociatia pentru a actualiza dosarele si achita contributia in vederea sustinerii plangerii la CEDO Strasbourg.

Ec. Nicolaevici Mihail Paris